Valentina Bruno

De Italiaanse Valentina Bruno is altijd bezig. Zij maakt theater, is zangeres, en lichttechnicus. Zij heeft altijd autonoom werk willen maken in het theater en om onafhankelijk te kunnen werken heeft zij het vak van technicus geleerd.

Valentina daagt zichzelf graag uit. Ze is bijna 20 jaar geleden naar Amsterdam gekomen om zichzelf te herontdekken op een nieuwe plek. Haar atelier biedt haar een plek om te werken, maar het is ook een plek om andere artiesten te leren kennen. De samenwerking met Circusbende is ontstaan dankzij het Groene Veld.

Haar atelier heeft, tot haar eigen verrassing, ook een schacht. Valentina wil hier een klein theater inmaken. Waar ze kleine voorstellingen kan geven, bijvoorbeeld met een poppentheater. De poppen daarvoor moeten nog gemaakt worden en Valentina hoopt dit met de kinderen uit de buurt in een aantal workshops te doen. Ze wil graag haar kennis delen over de speciale poppenkunst uit Napels.

Tijdens het 25 jaar ADM Festival was zij coördinator lichttechniek, maar dat betekent niet dat je haar niet ook zingend kan aantreffen. Valentina geeft ook zangles voor geïnteresseerden. Meer informatie: www.madambruno.com

De Italiaanse Valentina Bruno is altijd bezig. Zij maakt theater, is zangeres, en lichttechnicus. Zij heeft altijd autonoom werk willen maken in het theater en om onafhankelijk te kunnen werken heeft zij het vak van technicus geleerd.